Jelentkezési lapunkon található szabályaink:

 1. A Games Bond  biztosítja a fenti játékfejlesztő képzéseket a saját képzési programja szerint.
 2. Amennyiben a tanuló az órák látogatását elmulasztja az nem jelent mentességet a tanfolyamdíj megfizetése alól, és ez nem ad lehetőséget a már befizetett tanfolyamdíj visszafizetésére.
 3. A játékfejlesztő tanfolyam díja nem tartalmazza a kurzuskönyvek árát.
 4. Módosítás a jelentkező részéről:
  A tanfolyamkezdési időpont és tanfolyamtípus módosítása nem minősül visszamondásnak.
  Ha a hallgató nem látogatja rendszeresen a tanfolyam óráit, a tandíj nem csökken. A hallgató tanfolyamról való kimaradása esetén tandíjat visszafizetni nem áll módunkban.
  Esetleges más csoportokban való pótlásra van lehetőség, ehhez viszont előzetes egyeztetésre van szükség.
 5. Módosítás a Games Bond játékfejlesztő iskola részéről:
  Amennyiben a valamelyik tanfolyam a meghirdetett időpontban nem indul, az Games Bond játékfejlesztő iskola fenntartja a jogot, hogy tanfolyamait legkésőbb 15 munkanapon belül – változatlan feltételek mellett – elindítsa. A befizetett összeget csak abban az esetben fizetjük vissza, ha 15 munkanapon belül nem indul el a tanfolyam. Erre csak azokban az esetekben kerül sor, amennyiben a megadott időpontra nem jelentkezik a tanfolyam elindításához szükséges minimális létszámú hallgató. Csoportjaink minimum 5 főtől indulnak. Az esetlegesen előforduló időpont-módosításért hallgatóink szíves elnézését kérjük.
 6. Ünnepnapokon vagy más indokolt esetben az oktatási rend változásának a jogát a producer iskola fenntartja. Az iskola hibájából elmaradt órákat az iskola pótolja.
  A hallgató észrevételével, panaszával írásban az iskola vezetéséhez fordulhat.